Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, udhëton për vizitë njëditore në Slloveni, ku do të marrë pjesë në Forumin Strategjik të Bledit.

Siç bën të ditur Zyra e Kryeministrit, Forumi është i ndarë në dy panele, në të cilat do të diskutojnë zyrtarë të lartë të Bashkimit Evropian, kryeministra e presidentë të shteteve të ndryshme të Evropës.

Kryeministri Kurti do të diskutojë në panelin “Future of Europe – Enlargement”, (E ardhmja e Evropës – Zgjerimi), pjesë e të cilit do të jetë edhe Komisioneri Evropian për Fqinjësi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi,

Në margjina të Forumit në Bled, kryeministri Kurti do të ketë takime bilaterale, për të siguruar përkrahje dhe koordinim për menaxhimin e pandemisë COVID 19./meKryeministrin.info/

By A. P.

2 thought on “Kryeministri Albin Kurti udhëton për në Slloveni”

Leave a Reply

Your email address will not be published.