Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes financiare IPA 2020 mes Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Në sallë kanë qenë të pranishëm 93 deputetë. Nga ta 89 kanë votuar për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Katër deputetë të Listës Serbe kanë qenë të pranishëm në sallë, mirëpo nuk kanë votuar për këtë marrëveshje.

By UH

One thought on “Kuvendi ratifikon Marrëveshjen IPA 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published.