Personi që qëlloi me pëllëmbë presidentin e Francës, Emmanuel Macron, është dënuar menjëherë me 18 muaj burg.

Gjykata pranoi menjëherë kërkesën e prokurorisë dhe vendosi 4 muaj burg të detyruar dhe 14 me kusht për Damien Tarel, i cili gjatë seancës mohoi se e kishte përgatitur aktin e shëmtuar.

Gjithashtu Tarel nuk mund të marrë detyra publike dhe të mbajë armë për të paktën 5 vjet. Agresori njihet si aktivist i ekstremit të djathtë dhe anëtar i Jelekverdhëve./meKryeministrin.info/

By A. P.

2 thought on “Shqiptohet dënimi për personin që qëlloi me shpullë Macron-in”

Leave a Reply

Your email address will not be published.