Del një vendim qeverie që vrasjen e Kolodian Rashës e cilëson si vdekje aksidentale.

Qazim Rasha, babai i të ndjerit Klodian Rasha reagon ashpër, duke thënë se kjo është një vrasje e dytë, manipulimin që po tenton të bëjë qeveria me vdekjen e djalit të tij.
Një vendim i qeverisë, që mbanë firmën e kryeministrit, sanksionon një pension për familjen e të ndjerit në masën e rreth 62-63 mijë lekëve në muaj, ose tetëfishin e pensionit social, pasi për qeverinë ka gjetur vdekjen aksidentalisht.
Babai i të ndjerit thotë:Nuk kërkoj nderë, kërkoj drejtësi dhe vetëm drejtësi./meKryeministrin.info/

By V. H.

Leave a Reply

Your email address will not be published.